Bilvask og rengøring når du er ude at rejse fra Københavns Lufthavn

Lad ParkX rengøre din bil mens du selv er på farten. Vi kan sørge for bilvask, støvsugning og rengøring af kabinen, når du flyver fra Københavns Lufthavn


Lad ParkX rengøre din bil, mens du selv er på farten. Vi kan hjælpe med både bilvask, støvsugning og indvendig rengøring, og du har også mulighed for at tilvælge andre services.

Bilvask inkl. undervognsvask i vaskehal/maskine
ParkX kan sørge for at din bil vaskes i vaskehal, mens du er ude at rejse. Vi afleverer din bil fin og rengjort ved din ankomst.

Pris kun kr. 240,-

Bilvask i hånden inkl. aftørring
Passer du ekstra godt på din bil, og ønsker du en ekstra skånsom vask, klarer ParkX også dette. Vi benytter udelukkende kvalitets vaskeprodukter og vi sørger naturligvis for aftørring, så din bil står flottest muligt ved din ankomst i Københavns Lufthavn.

Pris kun kr. 395,-

Støvsugning
Støvsugning af din bil omfatter at alle måtter bankes og støvsuges. Derudover sørger vi for en grundig støvsugning af alle tæpper, sæder og bagagerum.

Pris kun kr. 295,-

Tillæg på støvsugning af dyrehår/græs eller meget beskidte biler
Hvis der er dyrehår eller græs i bilen, eller hvis bilen er meget beskidt, er der et tillæg til den almindelige pris. Hvis bilen er en SUV eller har mere end 5 siddepladser, er der ligeledes tillæg.

Pris kr. 195,-

Tillæg på støvsugning af store biler (SUV)
Hvis der er dyrehår eller græs i bilen, eller hvis bilen er meget beskidt, er der et tillæg til den almindelige pris. Hvis bilen er en SUV eller har mere end 5 siddepladser, er der ligeledes tillæg.

Pris kr. 150,-

Indvendig aftørring af kabinen
Indvendig rengøring af kabinen omfatter vask og aftørring af alle flader, askebægrer, kopholdere og øvrige rum i bilen samt indvendig vinduespolering. Støvsugning skal bestilles separat og er ikke inkluderet i prisen.

Pris kun kr. 295,-


Det er også muligt at tilkøbe andre ydelser eller fordele.

Optankning af benzin eller diesel
Få din bil optanket med benzin eller diesel. Regning for selve optankningen sendes, når bilen er optanket

Pris kun kr. 75,- 

Optankning af el-biler
Få din el-bil optanket mens den holder parkeret, så den er klar til at køre hjem i ved din ankomst i lufthavnen.

Pris kun kr. 295,- 

Garage
Få din bil opbevaret indendørs i garage under parkeringen

Pris kun kr. 150,- 

Afbestillingsforsikring
Hvis du tegner afbestillingsforsikring, kan du annullere helt op til 2 timer før den bestilte ankomsttid. Herudover kan du også annullere selvom der er gået mere end 14 dage fra bestillingstidspunktet. I begge tilfælde returneres det fulde beløb (dog ikke beløbet for selve afbestillingsforsikringen).

Pris kun kr. 45,-

Reparation eller udskiftning af bilrude
I samarbejde med Carglass er det nu også muligt at få repareret bilruden eller at få den udskiftet. Så har du et stenslag eller revne i ruden, kan du få det klaret, mens din bil holder parkeret. ParkX sørger for kontakten til Carglass, så du skal bare køre ud i lufthavnen og aflevere din bil - så klarer vi resten. Reparation eller rudeskift bestilles sammen med parkeringen, og du vil efterfølgende blive kontaktet med en pris, som du skal acceptere, inden vi kører bestillingen endeligt igennem.

Ud over selve reparationen eller rudeudskiftningen er der et administrationsgebyr på kr. 50,-


Alle priser er inkl. moms. Rengøring og øvrige ydelser bestilles sammen med din parkering under "Bestil parkering" og ovenstående priser er kun gældende sammen med bestilling af parkering.

;